ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – Κυριακή, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνει τον Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.  Ο αγώνας αυτός ουσιαστικά αποτελεί και την έναρξη του Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων ARMORALL για το 2017 που διοργανώνει η ΛΙΚΟΚ.

Η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στη Λεμεσό. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 10:01, και ακολούθως η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της επαρχίας Λεμεσού με κατεύθυνση προς την επαρχία Λάρνακας, με ενδιάμεση στάση για καφέ στο χωριό Αλαμινού και τερματισμό το χωριό Σκαρίνου και στο Golden Donkeys Farm όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο να δουν τα κέρινα ομοιώματα και θα υπάρξουν δραστηριότητες. Θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών. (επισυνάπτεται χάρτης διαδρομής).

Εκτός  από τα κλασσικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών), για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει ειδική κατηγορία Χ.

Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 15:00 – 17:00 θα υπάρχει γραμματεία και ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων ARMORALL στα γραφεία Μουσείου Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, 3056 στη Λεμεσό. Θα γίνει παρουσίαση του επιμέρους  αγώνα και του τρόπου βαθμολογίας την οποία συνίσταται οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν.

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 60 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 65 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:

  1. Καφές , τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης,
  2. Δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου
  3. Πλούσιο γεύμα μπουφέ με απεριόριστο ποτό/αναψυκτικό
  4. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής και Δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα
  5. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία
  6. Είσοδος και δραστηριότητες στο Golden Donkeys Farm.

Την μέρα του αγώνα παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να παρευρίσκονται στο χώρο τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την εκκίνηση για να παραλάβουν τις ειδικές διαδρομές και τις ερωτήσεις.

Παρακαλώ όπως βρείτε τη Φόρμα Συμμετοχής ΕΔΩ.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 και ώρα 13.00.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσο email: likokclub@cytanet.com.cy.

Υπενθύμιση: Παρακαλούνται τα μέλη της ΛΙΚΟΚ που να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη λέσχη για το 2016, ούτως ώστε να μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων.

Παράλληλα θα θέλαμε να καλέσουμε  όσους θα ενδιαφέρονταν να επανδρώσουν  εθελοντικά τους Σταθμούς Ελέγχου Χρόνου (Marshals) στις ειδικές διαδρομές.

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options