Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας 2017 – Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Ακριβείας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ο αγώνας αποτελεί την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του Πρωταθλήματος Armor All και το τέλος του θα σημάνει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017 με αρκετά πληρώματα να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, και να συμβάλουμε στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσοτέρους συνανθρώπους μας να περάσουν τις μέρες των εορτών χωρίς να στερηθούν βασικά αγαθά.

Η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως στις 09:01 με κάλυψη από τα μέσα. Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ανατολικής Λεμεσού, με τερματισμό στο χωριό Φαρμακάς, όπου θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών.
Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών), για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει ειδική κατηγορία Χ.

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 60 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 65 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:
1. Καφές, τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης.
2. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και ποτό/αναψυκτικό
3. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής και Δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα
4. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία

Τελευταία μέρα συμμετοχών: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Βρείτε συνημμένη την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ. 
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 – 17:00 θα υπάρχει γραμματεία καθώς και ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, στα γραφεία του Μουσείου Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός.
Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: likokclub@cytanet.com.cy.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options