3ο Φιλανθρωπικό Ράλι Περιήγησης Θεοτόκος – Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του ιδρύματος Θεοτόκος, η Λέσχη Ιστορικού & Κλασσικού Οχήματος Κύπρου επαναλαμβάνει την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Touring Rally για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το 3ο Theotokos Touring Rally θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων της από τον αγώνα του Theotokos Touring Rally, για ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.

H εκκίνηση της διαδρομής θα είναι και φέτος στο χώρο του Ιδρύματος Θεοτόκος στις 10:00 π.μ, στην παρουσία αρκετών φίλων του κλασικού οχήματος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αυτοκίνητα και κλασικά και σύγχρονα. Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ορεινής Λεμεσού. Με τον τερματισμό, θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα, απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Η εισφορά συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 55 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 60 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:

  1. Καφές, τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης ‘‘Ίδρυμα Θεοτόκος’’
  2. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και ποτό/αναψυκτικό
  3. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής και Δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα
  4. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία
  5. Ασφάλεια διαγωνιζομένων

Το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, θα διαθέσει  οχήματα από τα εκθέματα του, για χρήση στο ‘’3ο Theotokos Touring Rally’’ έναντι προκαθορισμένης ελάχιστης εισφοράς η οποία και πάλι θα δίνεται στο ίδρυμα Θεοτόκος.

Παρακαλώ δείτε τη συνημμένη λίστα οχημάτων προς ενοικίαση ΕΔΩ.

 

Με στόχο την ενίσχυση του σκοπού, στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει κατηγορία Χ.

 

Τελευταία μέρα συμμετοχών: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Μπορείτε να δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τις 15:00 – 17:00 θα υπάρχει γραμματεία καθώς και ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, στα γραφεία του Μουσείου Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252629 ή μέσο email: likokclub@cytanet.com.cy.

flyer-3rd-theotokos-sm

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options