Περιήγηση Κόψιμο Βασιλόπιτας – Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου διοργανώνει περιήγηση για την Κοπή της Βασιλόπιτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Η εκδήλωση θα έχει περιηγητικό χαρακτήρα, χωρίς διαγωνιστικό μέρος. Η εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου στις 9:30π.μ και τα αυτοκίνητα σε μορφή αυτοκινητοπομπής θα κατευθυνθεί προς το κέντρο της πόλης όπου θα γίνει στάση 45 λεπτών για καφέ. Ακολούθως, η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την Εκκλησία Σύμβουλου στο Happy Valley με στάση 45λεπτών για ξενάγηση και καφέ. Τέλος, θα ακολουθήσει γεύμα στην ταβέρνα ΕΠΙΣΚΟΠΗ VILLAGE και κοπή της βασιλόπιτας .

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου Σύμβουλα.

Η τιμή συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η τιμή για το φαγητό έχει καθοριστεί στα 40ευρώ για διμελές πλήρωμα για μέλη της ΛΙΚΟΚ και 45ευρώ για ΜΗ μέλη. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.
Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:
1. Καφέδες στα σημεία σταθμούς (Καφενείο Αστήρ & Εκκλησία Αγίου Γεωργίου Σύμβουλα)
2. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και αναψυκτικό ή μπύρα
3. Διοργάνωση

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα.

Τελευταία μέρα συμμετοχών: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017.

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 7000 9000 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο likokclub@cytanet.com.cy

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options