Διεθνής Αγώνας Ακριβείας – Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ), διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα που περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων 2018 by PSALTIS AUTOPARTS – ENEOS PREMIUM MOTOR OIL.
Ο «Διεθνής Αγώνας Ακριβείας Λεμεσού 2018», ο οποίος θα είναι διήμερος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 και την Κυριακή 06 Μαΐου 2018.

Πρώτη ημέρα
Η εκκίνηση της διήμερης αυτής διοργάνωσης θα δοθεί το Σάββατο 05 Μαΐου 2018, στις 14:01, από το χώρο στάθμευσης του My Mall Limassol και τα οχήματα θα ακολουθήσουν μια όμορφη διαδρομή στη δυτική ύπαιθρο της Λεμεσού. Γύρω στις 15:00 θα υπάρξει μια σύντομη στάση 15 λεπτών στη γραφική πλατεία του χωριού Ανώγυρα. Ακολούθως θα γίνει ο τερματισμός πίσω στο My Mall Limassol,γύρω στις 17:00, και τα πληρώματα θα κληθούν να διεκπεραιώσουν μια Ειδική Δοκιμασία Δεξιοτεχνίας Οδήγησης (Driving Test), προσφέροντας άπλετο θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Το βράδυ της πρώτης μέρας θα υπάρξει προαιρετικό δείπνο στην Ταβέρνα Καρατέλλο στο Κάστρο. Τιμή €20 το άτομο με 1 ποτό (κράτηση στα γραφεία της ΛΙΚΟΚ).

Δεύτερη ημέρα
Κατά τη δεύτερη μέρα, Κυριακή 06 Μαΐου, η εκκίνηση θα γίνει από κεντρικό σημείο της Λεμεσού (θα ανακοινωθεί εντός των ημερών), στις 9:01, και τα οχήματα θα κατευθυνθούν ανατολικά της Λεμεσού παραλιακά και ακολούθως προς την ορεινή Λάρνακα. Στο χωριό Λεύκαρα θα υπάρξει σύντομη στάση για καφέ και έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το χωριό Αγία Άννα για γεύμα στην Ταβέρνα Τρίμιθος. Μετά το γεύμα θα κατευθυνθούμε πίσω στη Λεμεσό, όπου θα γίνει ο τερματισμός και η απονομή βραβείων και αναμνηστικών στο Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου.

Στόχος της ΛΙΚΟΚ και σ’ αυτόν τον αγώνα είναι να προσφέρει στα μέλη της και τους λάτρεις των αγώνων κλασικών οχημάτων όσο το δυνατό περισσότερη αγωνιστική δράση.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρχουν ερωτήσεις παρατηρητικότητας, έτσι όλοι οι επιβαίνοντες του οχήματος θα απασχολούνται ευχάριστα καθ’ όλη τη διαδρομή. Για τις ερωτήσεις, θα υπάρχει ξεχωριστό βραβείο για το νικητή.

Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) που θα διαγωνίζονται για το Super Classic Championship και το Тоuring Championship, για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς υπάρχει ειδική αγωνιστική κατηγορία Χ η οποία θα διαγωνίζεται για να αναδείξει το δικό της Πρωταθλητή και νικητή του κάθε αγώνα. Επιπρόσθετα, για τους λάτρεις της περιήγησης, θα υπάρχει ειδική κατηγορία Touring, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν κλασικά οχήματα που θέλουν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη διαδρομή.

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 100 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 110 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20 ευρώ και 10 ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:
1. Καφές , τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης,
2. Δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου
3. Πλούσιο γεύμα μπουφέ με απεριόριστο ποτό/αναψυκτικό
4. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής για κάθε πλήρωμα
5. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: likokclub@cytanet.com.cy.
Υπενθύμιση: Παρακαλούνται τα μέλη της ΛΙΚΟΚ που να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη λέσχη για το 2018, ούτως ώστε να μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options