Διαγωνισμός Concours d’ Εlegance, 3 Ιουλίου 2016

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ), με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το διαγωνισμό Concours d’ Εlegance, την Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016, στις 10:00 στο χώρο του Μουσείου Ιστορικού & Κλασσικού Αυτοκινήτου Κύπρου.

Το Concours d’ Εlegance στην ουσία αποτελεί ένα διαγωνισμό ανάμεσα στα κλασικά οχήματα που συναγωνίζονται για την αυθεντικότητα, την ομορφιά, την καθαριότητα και τη γενικότερη εικόνα τους.

Η παρουσίαση και αξιολόγηση των οχημάτων θα αρχίσει στις 10:00 και ακολούθως θα προσφερθεί γεύμα στους συμμετέχοντες στο χώρο του Μουσείου. Μετά το γεύμα θα γίνει η απονομή των βραβείων και αναμνηστικών για τους συμμετέχοντες από τους διαχρονικούς χορηγούς μας.

Η αξιολόγηση των οχημάτων θα γίνει από ανεξάρτητη ομάδα 5 κριτών και θα βασίζεται στη κατάσταση των οχημάτων. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε λεπτομέρειες όπως η αυθεντικότητα, η εξωτερική κατάσταση, τα εξαρτήματα χρωμίου, η κατάσταση εσωτερικού σαλονιού και άλλα.

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 18 ευρώ ανά όχημα για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ και 20 Ευρώ ανά όχημα για μη μέλη και περιλαμβάνει:

  1. Συμμετοχή ενός οχήματος στο διαγωνισμό ”Concours d’ elegance”
  2. Καφές, τσάι κα σνακ κατά το πρωινό στο ”Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου” για τους διαγωνιζομένους
  3. Δωρεάν Είσοδο στο Μουσείο Αυτοκινήτου για τους διαγωνιζομένους
  4. Μεσημεριανό γεύμα και αναψυκτικό στο Μουσείο Αυτοκινήτου για ένα(1) άτομο
  5. Βραβεία διαγωνιζομένων

Για επιπλέον κρατήσεις για το γεύμα θα πρέπει να συμπληρώσετε στη Φόρμα Συμμετοχής. Η τιμή του γεύματος για επιπλέον άτομα ανέρχεται στα 10 Ευρώ για κάθε ενήλικα και 5ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.

Σημείωση: Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μετά το πέρας του γεύματος.

Παρακαλώ όπως βρείτε συνημμένη τη Φόρμα Συμμετοχής.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στο 7000 9000 ή μέσω email: likokclub@cytanet.com.cy.

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options