Διεθνής Αγώνας Ακριβείας Χαραλαμπίδης – Κρίστης 2017 – 24 & 25 Ιουνίου

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ), διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα που περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Armor All.

Είναι ο «Διεθνής Αγώνας Ακριβείας Χαραλαμπίδης – Κρίστης» ο οποίος θα είναι διήμερος και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή  25 Ιουνίου 2017.

Η εκκίνηση της διήμερης αυτής διοργάνωσης θα δοθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 14:00 από το χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου. Οι διαγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν προς την πόλη της Πάφου όπου και θα διανυκτερεύσουν. Ο τερματισμός του πρώτου σκέλους θα δοθεί στο Δημαρχείο Πάφου, παρουσία του Δημάρχου και των Δημοτικών Αρχών. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο και η απονομή των αναμνηστικών του αγώνα. (Περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής)

Την επόμενη μέρα ο αγώνας θα επανεκκινήσει στις 9:00 π.μ. και θα περιηγηθεί μέσα από  χωριά της ορεινής επαρχίας Πάφου και θα τερματίσει στην ορεινή Λεμεσό, οπού θα παρασχεθεί γεύμα και θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές. (Περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής)

Ενδιάμεσα της διαδρομής θα υπάρχουν στάσεις για καφέ και ξενάγηση. Επιπρόσθετα θα διοργανωθεί ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης η οποία θα προσφέρει άπλετο θέαμα σε παρευρισκόμενους και συμμετέχοντες.

Εκτός  από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών), για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει ειδική κατηγορία Χ.

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 90 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 100 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 40 ευρώ και 20 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών (για τα 2 γεύματα).

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:

 1. Καφές , τσάι στο σημείο εκκίνησης,
 2. Δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου
 3. Δείπνο Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017
 4. Γεύμα Κυριακής 25 Ιουνίου 2017
 5. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής
 6. Δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα
 7. Έπαθλα διαγωνιζομένων.

Για τη διαμονή η ΛΙΚΟΚ έχει εξασφαλίσει τιμές από διάφορα καταλύματα τα οποία αναγράφονται πιο κάτω. Στις τιμές περιλαμβάνεται πρόγευμα.

 • Pandream Hotel Apartments (Λεωφόρος Ποσειδώνος)

Studio Apartment 72€ (δίκλινο)

One Bedroom Apartment 82€ (μπορεί να φιλοξενηθούν ακόμα 2 άτομα με μικρή επιπλέον χρέωση 18€/άτομο)

 

 • New Day Apartments (Αναβαργός)

Standard Apartment 30€/άτομο (Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα)

Luxury Apartment 2 υπνοδωματίων 40€/άτομο (Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα)

 • King’s Hotel (Τάφοι Βασιλέων)

Standard room (δίκλινο) 50€/δωμάτιο

 • AZIA Resort & Spa

Δίκλινο Δωμάτιο 140€/δωμάτιο

Μονόκλινο Δωμάτιο 100€/δωμάτιο

 

Για τις κρατήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας για την κράτηση τους ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ (2/6) και να περάσουν από τα γραφεία ΛΙΚΟΚ για την προκαταβολή των δωματίων.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσο email: likokclub@cytanet.com.cy.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών η Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 13.00.

Παρακαλώ όπως ΕΔΩ τη Φόρμα Συμμετοχής.

Γραμματεία και παράδοση των βιβλιαρίων διαδρομής θα γίνει την Παρασκευή 23/06 από 15.00- 17.00 και Σάββατο 24/06 12.00 – 13.30.

Το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και χορηγός όλου του πρωταθλήματος είναι το Armor All*. Tο Armor All κατέχει ηγετική θέση στον τομέα προϊόντων για την περιποίηση των αυτοκινήτων. Η ευρεία γκάμα του καλύπτει όλες τις ανάγκες περιποίησης των οχημάτων διατηρώντας τα ολοκαίνουργια!

*Η εταιρεία εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Leo Patriotis Ltd.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options