Απονομή Βραβείων Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Armor All και Κοπή Βασιλόπιτας – Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017 και το Κοπή της Βασιλόπιτας  την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Η εκδήλωση θα έχει περιηγητικό χαρακτήρα, χωρίς διαγωνιστικό μέρος. Η εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου στις 11:00 και τα αυτοκίνητα σε μορφή αυτοκινητοπομπής θα κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης όπου θα γίνει στάση για καφέ. Ακολούθως, η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς το Όμοδος όπου θα ακολουθήσει γεύμα στην ταβέρνα Omodhos, η απονομή των βραβείων και κοπή της βασιλόπιτας.

Η τιμή συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η τιμή για το φαγητό έχει καθοριστεί στα 19 ευρώ το άτομο (ενήλικες) και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα, και όσοι επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν κατευθείαν στο γεύμα στις 13:00.

 

Τελευταία μέρα συμμετοχών: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Σας επισυνάπτεται η φόρμα συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 7000 9000 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο likokclub@cytanet.com.cy.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options