ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Posted in: ΝΕΑ
Tags: ,

Το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου,  μετά από δύο χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας και προσφοράς στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού, εισέρχεται σε μία νέα εποχή! Στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου το 2014, δηλώσαμε ότι ο χώρος αυτός ήταν “απλά η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδίου και καλύτερων μελλοντικών εγκαταστάσεων που ελπίζω να υλοποιηθεί σε μερικά χρόνια και να μπορεί να χωρέσει μέσα όλη την μηχανοκίνητη ιστορία της Κύπρου”. Ο στόχος αυτός σιγά σιγά υλοποιείται.

Από τον Φεβρουάριο του 2014 που ανοίξαμε τις πόρτες μας για το κοινό, υποδεχθήκαμε περισσότερους από  9000 επισκέπτες, γράφτηκαν περισσότερα από 40 άρθρα και αναφορές στα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, περισσότερα από 10 νέα οχήματα έχουν ενταχθεί στη συλλογή μας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες κατατάσσουν το Μουσείο Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου ανάμεσα στα 10 πρώτα αξιοθέατα της Λεμεσού στο Trip Advisor.

Ο χώρος των 1000 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζεται το Μουσείο, έχει φιλοξενήσει δεκάδες εκδηλώσεις κατά  τη διάρκεια του χρόνου και προγραμματίζονται άλλες τόσες περίπου για τον επόμενο χρόνο.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα βρισκόμαστε σε νέο χώρο, μεγαλύτερο, μεγέθους 3000 τ.μ. με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Λεμεσού.

Σύντομα, θα ενημερωθείτε για το νέο μας χώρο και για την ημερομηνία επανέναρξης της λειτουργίας μας.

Στόχος μας, είναι να διατηρήσουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε και να επανέλθουμε ακόμα υψηλότερες προσδοκίες, προσφέροντας περισσότερα στην κοινωνία, τον πολιτισμό και σε όλους τους επισκέπτες.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία μας συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά από τις 9:00 – 17:00 και δέχονται κρατήσεις για ενοικιάσεις οχημάτων για γάμους και για κρατήσεις ημερομηνιών για ομαδικές επισκέψεις στο νέο μας μουσείο.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 9000 ή ηλεκτρονικά στο cyprusmotormuseum@cytanet.com.cy!

Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί σας…

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 NEW MUSEUM

Φωτογραφία από το νέο μας χώρο. Οι εργασίες ανακαίνισης και εγκατάστασης εχούν ήδη αρχίσει

 

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options