ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!

Posted in: ΝΕΑ
Tags: , ,

Η νέα εποχή για το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, έφτασε!

Το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου είναι έτοιμο να υποδεχθεί εκ νέου τους επισκέπτες του σε ένα μεγαλύτερο χώρο 3000 τ.μ. με πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Την 1η Νοεμβρίου επαναλειτουργεί στο νέο του χώρο στη οδό Επιμηθέως στην περιοχή Λεμεσού. 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν τα 100 και πλέον εκθέματα του μουσείου μας καθημερινά, αφού από την 1η Νοεμβρίου και έπειτα το Μουσείο Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου, θα έχει νέο ωράριο λειτουργίας. Κατά τους χειμερινούς μήνες, θα είναι ανοιχτό Δευτέρα με Κυριακή από τις 10π.μ. μέχρι τις 5μ.μ και τους καλοκαιρινούς μήνες Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9π.μ μέχρι τις 5μ.μ και Σαββατοκύριακα από τις 10.π.μ μέχρι τις 6.μ.μ

Ο κάθε επισκέπτης, μπορεί να απολαύσει μια διαφορετική και συνάμα αξέχαστη εμπειρία θαυμάζοντας ανεκτίμητης αξίας οχήματα, που καλύπτουν έναν αιώνα αυτοκινητοβιομηχανίας, με το παλαιότερο να είναι του 1912 και γνωρίζοντας την εξέλιξη του αυτοκινήτου μέσα από το πέρασμα του χρόνου.

Στόχος μας, είναι να διατηρήσουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε και είμαστε παρόντες, προσφέροντας περισσότερα στην κοινωνία και στον πολιτισμό.

Συνεχίζοντας την κοινωνική μας προσφορά, ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο εισόδου, θα διατίθεται σε κοινωφελή και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η νέα μας τοποθεσία:

map new museum!

1 Comments for : ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!
    • Andreas Loizou
    • October 29, 2015

    Congratulations. This unique attraction should also be promoted by CTO to our many visitors to Limassol

Comments are closed.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options